Звезда на отбор от Висшата лига: Загубих почти 50 000 паунда заради един залог


Звезда на отбор от Висшата лига: Загубих почти 50 000 паунда заради един залог
Снимка: Getty Images/Guliver

2426 0

Умопомрачително разкритие направи един от най-добрите играчи на лондонския Кристъл Палас. Става дума за Андрюс Таузенд, който признава, че преди години е имал проблеми с хазарта, бе наказан от ФА през 2013 година, като му бяха спряни професионалните права за срок от 4 месеца именно заради залози.

"Не пия, не взимам наркотици, дори не мисля, че някога в живота си съм бил в нощен клуб. И все пак - загубих 46 000 паунда със само един клик на своя телефон. Това не е хубава история. Не я разказвам за целия свят, а за хората, които имат своите проблеми - неразбирани от другите са, депресирани са, изгубени, най-вече за тези, които водят битка с някоя своя зависимост" - заяви Таузенд. 

Англичанинът е юноша на друг лондонски тим - Тотнъм, но така и не успява да се наложи и да остане в тима, като на няколко пъти е отдаван под наем, докато е при "шпорите". А кое е най-тъжното от загубата на Тотнъм от Манчестър Юнайтед според Димитър Бербатов - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички