Бербатов посочи кое е най-тъжното от победата на Ман Юнайтед срещу Тотнъм


Бербатов посочи кое е най-тъжното от победата на Ман Юнайтед срещу Тотнъм
Снимка: Instagram

2541 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов поздрави тима за победата срещу Тонтъм, като я определи за заслужена. Според него обаче мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер си е спечелил спокойствие само до следващото поражение и тогава критиките ще се завърнат.

"Заслужена победа за Юнайтед и все още се вижда, че Тотнъм идва на този стадион със страх. Подходиха с  много респект към Юнайтед в началото на двубоя. И накрая съвсем заслужено страдаха заради това. А знаете ли кое е най-тъжното от всичко това?

Тъкмо Оле Гунар Солскяер си осигури малко спокойствие след непрестанните критики и то ще трае само до следващата загуба на отбора. Тогава очаквам всичко да се поднови с пълна сила срещу него", сподели Бербатов, който бе анализатор на двубоя за Amazon. Бившият ни национал добави още, че се надява Жозе Моуриньо да подобри трайно формата на "шпорите", а не както се случи с Оле в началото на престоя му на "Олд Трафорд". Тогава постигна 12 двубоя без загуба, но след това формата на тима спадна драстично.

А коя е снимката, която развълнува феновете на Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички