Звезда на Челси: Дано Сари да не е като Конте


Звезда на Челси: Дано Сари да не е като Конте
Снимка: Gulliver/GettyImages

1282 0

Крилото на Челси Вилиан се надява отношенията между него и новия мениджър Маурицио Сари да са по-добри, в сравнение с тези с бившия наставник Антонио Конте.

Миналият сезон Вилиан не бе твърд титуляр в тима на "сините" и това провокира пресата да спекулира за бъдещето на бразилеца.

Самият Вилиан си обяснява недоверието на Конте към него с лична неприязън от страна на италианския специалист.

"Надявам се Сари да не бъде като Конте. За мен той бе треньор, с който е много трудно да работиш. Неговата философия, методите му на работа - всичко е много объркващо. Имаше някои мачове, когато просто не разбирахме какво иска от нас. Играеш много добре, а те заменят. Не разбирам това и не зная някой да е изпадал в подобна ситуация. Просто чувстваш, че треньорът не те харесва, но е принуден да те използва. Усещаш, че определено не те харесва. Не правиш нищо лошо, но той пак не те харесва. Два пъти след смяна съм отивал директно в съблекалнята. С него беше трудно да се работи, но в живота тези неща те научават на нещо и служат за важен урок. Сега това е в миналото. Доколкото съм чувал, Сари е отличен треньор и имам големи очаквания за съвместната работа с него", сподели Вилиан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички