Цяло лято Ливърпул го ухажва, но накрая ще се озове в друг гранд


Цяло лято Ливърпул го ухажва, но накрая ще се озове в друг гранд
Снимка: Guliver/GettyImages

3262 0

Ръководството на Ливърпул почти беше договорило един от най-добрите трансфери това лято, и то още преди Световното първенство по футбол. За съжаление на феновете обаче, покупката на звездата на Лион Набил Фекир пропадна, след като мърсисайдци се опитаха да намалят цената на плеймейкъра, и то след като двата клуба вече се бяха разбрали за параметрите по сделката.

До последно в Англия вярваха, че Фекир ще се озове в Ливърпул, но капитанът на "хлапетата" може да заиграе във Висшата лига, макар и не в Ливърпул. По последна информация на "France Football" Челси е на финалната права по привличането на френския национал. Новината гласи, че двете ръководства са много близо до сделка за сума от над 60 милиона паунда и се очаква в близките 24 часа да има развитие по темата.

Самият Набил Фекир се завърна към тренировките на Лион, след като получи по-дълга почивка заради участието си на Световното първенство по футбол. Той беше попитан за бъдещето си, като пред клубната телевизия заяви следното: "Трансферният прозорец е все още дълъг, а във футбола нещата винаги могат да се случат светкавично".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички