Жозе Моуриньо обвини звезди на Юнайтед в липса на характер


Жозе Моуриньо обвини звезди на Юнайтед в липса на характер
Снимка: Getty Images/Guliver

1572 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи поредния си противоречив коментар за своя отбор, след като упрекна някои от футболистите в "липса на характер".

Двадесеткратните шампионите на Англия имаха лошо начало на сезона и все още са в подножието на топ 6, 12 кръга след началото на кампанията. Според португалеца една от причините се крие в поведението на някои от младите таланти в отбора - Люк Шоу, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Джеси Лингард.

"На тях им липсва зрялост. Имам предвид зрялост на личностно ниво", поясни Моуриньо пред Univision. В днешно време децата са много разглезени. Те имат различен живот, който е по-лесен от преди години. Говоря и за хората около тях. Тези хора им влияят прекалено много и им дават повод за твърде много извинения. Хората порастват по-бавно в днешно време", констатира португалецът.

"Люк Шоу има огромен потенциал, но не знае как да се държи. Говоря и за Рашфорд, Марсиал, Лингард. Млади и талантливи, но в крайна сметка им липсва малко характер", завърши специалистът.

Той отговори и на Касияс, който разкри за проблемите между тях по време на престоя им в Реал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички