Жиру предупреди: През зимата може и да си тръгна от Челси


Жиру предупреди: През зимата може и да си тръгна от Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1478 0

Оливие Жиру призна, че може да бъде „принуден“ да напусне Челси през януарския трансферен прозорец, независимо че иска да остане на „Стамфорд Бридж“. Френският нападател има едва един мач от началото на сезона в Премиършип, като първият избор в атаката на мениджъра Франк Лампард – Тами Ейбрахам, вече има осем попадения от старта на кампанията във Висшата лига.

Бившият офанзивен футболист на Арсенал се разписа на два пъти за световния шампион по време на международната пауза, като вече има 38 гола в 95 мача за „петлите“, но при ограниченото игрово време в Челси, той знае, че може да напусне лондонския клуб през зимата.

„Ще се боря за титулярното си място в Челси. Треньорът го знае. Ще вземем решение през януари. Дали искам да напусна Челси? Не на всяка цена. Но ако трябва да взема решение… имам още няколко прекрасни години пред себе си. На 33 години съм, все още имам сила в краката и се чувствам добре физически. Искам да се забавлявам и да играя повече. Челси е мой приоритет, но ако в края съм принуден да направя избор, ще го направя както когато си тръгнах от Арсенал“, заяви французинът.

Междувременно бившият вратар на Челси Тибо Куртоа записа невероятно постижение, напук на критиките (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички