Юрген Клоп с култов коментар дали ще остане завинаги в Ливърпул


Юрген Клоп с култов коментар дали ще остане завинаги в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

10419 0

Мениждърът на Ливърпул Юрген Клоп зарадва всички привърженици на клуба, подновявайки договора си с мърсисайдци до 2024 година. Новината бе приета с изключителна радост от всички, които се чувстват близки до "червените", тъй като немският наставник е основната причина за израстването на тима през последните години.

Очаквано, тема №1 на пресконференцията преди двубоя с Уотфорд на "Анфийлд" бе новият контракт на германеца. Един от въпросите към Юрген Клоп бе дали има вероятност той да остане "завинаги" в Ливърпул, а отговорът на бившия треньор на Борусия Дортмунд не изневери на стила му.

"Завинаги? Не съм сигурен. Но мисля, че четири години и половина от днешна дата звучат като завинаги", заяви Клоп преди сблъсъка с Уотфорд във Висшата лига. Германецът е известен с това, че не обича да се задържа за прекалено дълъг период на едно място и предпочита да си дава почивка. Такъв бе случаят и през 2015-а, когато Клоп си почина няколко месеца от футбола, преди да поеме мърсисайдци.

Междувременно легендата на Ливърпул Стивън Джерард също подписа нов контракт с неговия клуб (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички