Клоп обяви колко време ще отсъства Алисон


Клоп обяви колко време ще отсъства Алисон
Снимка: Getty Images/Guliver

3918 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че титулярният вратар на тима Алисон Бекер ще бъде извън терените през следващите няколко седмици заради контузията в прасеца, която получи по време на откриващия кръг от Висшата лига

"Травмата е в прасеца и ще отнеме време, докато се възстанови напълно. Не искам да давам сега точни прогнози кога ще се завърне обратно, но няма да бъде готов за идната сряда срещу Челси – със сигурност. Трябва да видим, но ще отнеме време, може би няколко седмици. Вече видях някъде „шест седмици” и нещо подобно. Хубавото е, че Али не се е контузвал много през своята кариера и искам да видя за колко време ще му реагира тялото позитивно", заяви Клоп.

"Червените" разбиха Норич Сити с 4:1 на "Анфийлд", за да дадат силен старт на новата си кампания в първенството, но бразилският страж напусна принудително терена заради проблем с прасеца. Направените изследвания са потвърдили, че той има контузия, която ще го извади за няколко седмици от игра, макар и от клуба да не уточняват колко време точно ще отсъства той.

Междувременно собствениците на Ливърпул са посочили за кои трансфери искат да се бори клубът (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички