Венгер посочи защо Пол Погба е бледа сянка на себе си

Бившият мениджър на Арсенал - Арсен Венгер обясни защо през този сезон халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не играе на нивото, на което може.

"На първо място, вярвам, че Погба никога през този сезон не беше напълно здрав. Гледах мача с Арсенал и не изглеждаше, че Погба е уверен във физическата си готовност. А за него - физически надарен играч, е важно да бъде напълно готов", заяви френският специалист за "BeIN Sports".

Манчестър Юнайтед отрече Погба да ги изнудва за космическа заплата

Слуховете, че полузащитникът Пол Погба изнудва Манчестър Юнайтед да увеличи заплатата му до 600 000 паунда седмично не отговарят на истината. Тов...

"Освет това, ако играч иска да напусне, но вие не му го позволявате, тогава в бъдеще това ще се отрази на неговото представяне. Също така аз мисля, че със своето поведение той показва, че разбира: Манчестър Юнайтед не е готов да се бори за титлата. В комбинация с факта, че той не бе продаден, това повлия негативно на неговата игра", допълни Венгер. А как наскоро Погба показа, че не е щастлив на "Олд Трафорд" вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!