Погба за пореден път показа, че не е щастлив в Юнайтед и иска да напусне


Погба за пореден път показа, че не е щастлив в Юнайтед и иска да напусне
Снимка: Guliver/GettyImages

4149 0

Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, още веднъж показа, че е особено доволен от това, че не се осъществи негов трансфер през лятото. След успеха на "червените дяволи" в Купата на лигата в сряда срещу Рочдейл Давид Де Хеа е събрал всички свои съотборници на вечеря.

Това е било опит от страна на стража да сплоти още повече колектива преди важния двубой с Арсенал, който е в понеделник. Погба обаче не е уважил тази негова покана, заедно с Хари Магуайър, Ашли Йънг, Маркос Рохо и Серхио Ромеро.

Според медиите в Англия това е поредният знак от страна на Погба, че не се чувства щастлив в Манчестър. Световният шампион с Франция действа доста хитро, като обявил, че е готов да удължи договора си с, но срещу 600 хиляди паунда седмично, което на практика е невъзможно за изпълнение. През лятото халфът бе силно желан от Зинедин Зидан в Реал Мадрид, но цената от 165 млн. паунда отказа мадридчани.

А какво е решението на Погба относно неговото бъдеще и в кой тим иска да играе - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички