Венгер отказал няколко оферти от отбори от Висшата лига


Венгер отказал няколко оферти от отбори от Висшата лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

2167 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е имал предложения да поеме отбори от Висшата лига, но ги е отклонил, тъй като е "твърде свързан с Арсенал". Това разкри френският специалист в интервю за Sky Sports.

Венгер води "артилеристите" 22 години, преди да напусне поста през май 2018, като заяви, че има желание да продължи да работи, но до момента не е имал подходяща оферта. "На първо място съм човек на Арсенал и след това съм професионалист, не мога да спра да работя. Реших да си тръгна от Висшата лига, защото съм твърде свързан с Арсенал. Имах предложения от Англия, но ги отхвърлих. Не искам да казвам от кои клубове, защото те си имат треньори и няма да е честно спрямо тях", коментира 69-годишният Венгер.

Опитният специалист разкри, че има предложение да заеме административна роля във ФИФА. "Става въпрос за позицията на ръководител на футболното развитие по света. Много скоро ще взема решение. Те търсят хора с голям опит и знания относно футбола", обясни Венгер.

По-рано опитният специалист защити Маурисио Почетино от критиките, които отнася заради слабия старт на Тотнъм. Ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички