Вече може да говори: Погба обясни отношенията си с Моуриньо


Вече може да говори: Погба обясни отношенията си с Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1369 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба отговори на журналистически въпрос, който вълнува не само тях, не само феновете на тима и играча, а почти цялата футболна общественост. Французинът обясни какви са отношенията между него и мениджъра на тима Жозе Моуриньо.

"Имаме стандартните отношения за играч и треньор. Ако зададете този въпрос на друг футболист, ще получите следния отговор: "той е треньор, а аз - играч". Аз съм просто футболист. Правя това, което той ми каже. Той е шефът, мениджъра, когото аз слушам", коментира Погба, цитиран от "Tribal Football".

БЕРБО СЪСИПА МОУРИНЬО И ПОГБА: ФУТБОЛЪТ НЕ Е ДА ПОКАЖЕШ КОЙ Е С ПО-ГОЛЯМ К*Р

"Аз просто слушам всичко, което той говори и изпълнявам всичко с радост", допълни френският национал. Както е известно, от началото на сезона често чувахме за скандали между двамата, като няколко пъти се заговори и за трансфера на Погба в Барселона или Ювентус. Според футболиста обаче конфликт между тях няма.

Вчера друг халф на "червените дяволи" Неманя Матич направи любопитно изказване за отбора и Моуриньо. Вижте какво каза сърбинът тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички