Моуриньо: С Погба сме в много добри отношения, ще играе срещу Уест Хям


Моуриньо: С Погба сме в много добри отношения, ще играе срещу Уест Хям
Снимка: Getty Images/Guliver

1082 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде пресконференция преди утрешното гостуване в Лондон, където "червените дяволи" ще се изправят срещу състава на Уест Хям в мач от седми кръг на Висшата лига.

Моуриньо подчерта, че се намира в добри отношения с голямата звезда на "червените" Пол Погба. Португалецът обаче отбеляза факта, че никой играч не е по-голям от отбора. "След седмици на анализи с моя треньорски екип решихме, че Погба е само играч и не е подходящ за капитан", сподели Моуриньо.

Португалецът изненада и с изказването си, че нито един играч в отбора не е тренирал по-здраво от Погба през последните дни. Моуриньо потвърди, че Погба ще започне като титуляр срещу "чуковете". Припомняме ви, че само преди ден двамата влязоха в открита конфронтация по време на тренировка на отбора.

Португалският специалист е доволен от това, че разполага почти с целия си състав преди гостуването, като само двама играчи няма да имат възможността да се включат в двубоя - това са наказаният Ромеро, който получи червен картон само преди няколко дни и контузеният Маркос Рохо.

Ромеро бе изгонен срещу Дарби през седмицата при отпадането на "червените" от Карабао Къп. Това обаче едва ли ще представлява проблем за "специалния", който по всяка вероятност ще използва испанския страж Давид Де Хеа на поста.

Маркос Рохо все още не е влизал в игра за Юнайтед от началото на сезона, след като получи тежка контузия по време на Световното първенство по футбол 2018. Неговото възстановяване продължава, като се появи в игра за отбора до 23 години, изигравайки едва 55 минути.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички