Почетино отказал примамлива оферта на Реал Мадрид


Почетино отказал примамлива оферта на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1336 0

Маурисио Почетино е отхвърлил предложението на Реал Мадрид да стане треньор на "кралския клуб“, твърдят от The Sun. Според предварителни информации, мадридският колос е предложил на треньора на Тотнъм Почетино 15 млн. евро заплата на година, но това се е оказало недостатъчно, за да приеме аржентинецът офертата.

"Лос бланкос“ все още търсят нов мениджър, след като уволниха Хулен Лопетеги след загубата с 1:5 от Барселона в "Ел Класико“ преди седмица. Сантяго Солари бе назначен временно на поста, но настоящият европейски клубен шампион все още търси постоянен наставник. Почетино се присъединява към бившия мениджър на Челси Антонио Конте, който вече заяви, че няма да поеме ,,белия балет“.

Това са отлични новини за Тотнъм, които в последно време имат проблеми с домакинския си стадион. Тревното покритие на "Уембли“ не бе в цветущо състояние в последните няколко седмици, а новият дом на ,,шпорите“ все още не е завършен. Тимът приема у дома холандския шампион ПСВ Айндховен в среща от Шампионска лига тази вечер.

В БАРСЕЛОНА СА НАБЕЛЯЗАЛИ ТРИМА ЗА ЗАМЕСТНИК НА СУАРЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички