Ван Дайк разкри как Клоп успява да извлече най-доброто от него


Ван Дайк разкри как Клоп успява да извлече най-доброто от него
Снимка: Getty Images/Gulliver

1969 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира връзката си с мениджъра на тима Юрген Клоп. Той призна как германският специалист успява да вземе най-доброто от него на терена.

"Имам същите отношения с Юрген Клоп в Ливърпул, каквито имах с Роналд Куман в Саутхемптън и досега пазя с него в националния отбор. Подобно на Куман, Клоп знае как да извлече максимума от мен: трябва да се отнася критично. Докато пресата ме превъзнася и вдъхновява, той, напротив, подценява всичко - често умишлено", заяви холандецът.

"Когато бях избран за най-добър играч за сезон 2018/19 от УЕФА и тръгнах към церемонията по награждаването, Клоп каза на всички момчета, че аз ще получа наградата за целия отбор. Разбирам защо е всичко това. В същото време шефът се отнася с много уважение към мен и ми възлага голяма отговорност", допълни Ван Дайк. А откога Клоп се интересува от защитника вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички