Погба разкри какво им каза Солскяер след 0:4 от Евертън


Погба разкри какво им каза Солскяер след 0:4 от Евертън
Снимка: Getty Images/Guliver

2577 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се извини пред феновете за ужасната загуба от Евертън с 0:4 в първенството на Англия. Той разкри какво им е казал мениджърът Оле Гунар Солскяер след разгромната загуба.

"В съблекалнята треньорът винаги ни казва истината. Солскяер каза, че случилото се на терена демонстрира нашето неуважение към себе си. Това, което направихме на терена, е неуважение към съотборниците, към персонала на клуба, към феновете, към всички", коментира Погба, цитиран от "Sky Sports".

"Не успяхме да се отплатим на хората и се ядосваме на себе си за това. Искаме и трябва да бъдем по-добри. Нужно е да реагираме на този проблем. Искам да се обърна към феновете, въпреки че знам, че това може да не е достатъчно. Единственият начин да се извиним на феновете е да направим всичко възможно на терена, да създаваме моменти, да работим и да печелим. Това е единственият начин да поднесем извиненията си", допълни французинът.

Междувременно се появи информация, че три фактора може да провалят трансфера на Погба в Реал Мадрид. Вижте какви са те в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички