ВИДЕО: Нелепият контрол над топката на 90-милионен футболист


ВИДЕО: Нелепият контрол над топката на 90-милионен футболист
Снимка: Getty Images/Guliver

2353 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба определено не изживява най-добрите си дни в своята футболна кариера, като нито спортната му форма е в развет, нито пък отношенията му с мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо.

"Червените" се намират на незавидното осмо място във Висшата лига, след като в последните четири мача от първенството записаха три равенства и една загуба. През уикенда отборът от Манчестър завърши 2:2 със Саутхемптън, а именно в този двубой френският халф демонстрира меко казано нелеп контрол над топката.

Погба се намираше в средата на терена, където по неадекватен начин се въртеше в кръг, за да запази контрола над топката, но в крайна сметка изпусна кълбото, което премина в притежание на "светците". 89-милионната покупка на "червените дяволи" определено не може да си позволи подобни грешки, особено когато Погба е определян за един от най-добрите полузащитници в света.

Междувременно една от легендите на английския футбол заяви, че въобще не съжалява за това, че не е преминал в състава на Юнайтед. Той дори подчерта, че ненавижда "червените дяволи". Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички