Моуриньо пред шефовете в Юнайтед: Не мога да работя с Погба, опитах всичко!


Моуриньо пред шефовете в Юнайтед: Не мога да работя с Погба, опитах всичко!
Снимка: Getty Images/Guliver

1736 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е загубил надежда, че ще намери общ език с една от звездите в тима - Пол Погба. Моуриньо недоумява как да работи с халфа и да го направи по-добър на терена, твърди английското издание The Independent.

По този повод португалският треньор е написал писмо до ръководството на клуба, в което се оплаква, че всички изпробвани методи на въздействие върху французина - от помирителни до твърди, не са дали резултат. Специалистът е нарекъл Погба "вирус" за всички негови съотборници.

ИГРАЧ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД РАЗКРИ ОТКЪДЕ ИДВА ВРАЖДАТА МЕЖДУ МОУРИНЬО И ПОГБА

Полузащитникът се завърна на "Олд Трафорд" през 2016 година срещу 105 милиона евро. През настоящия сезон Погба има 18 мача, 5 гола и 4 асистенции.

В същото време The Sun твърди, че френският национал се е обърнал към своя треньор с молбата да не го превръща в изкупителна жертва. Той е недоволен, че треньорът го е изкарал главният виновник за неудачите на отбора.

Към момента "червените дяволи" заемат седмото място в класирането на Висшата лига. Моуриньо коментира възможността играчите да се представят слабо, защото не го харесват. Какво каза той вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички