Унизителна загуба на Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" и Сити е шампион!


Унизителна загуба на Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" и Сити е шампион!
Снимка: Guliver/GettyImages

2809 0

Манчестър Юнайтед допусна много сериозна грешка в битката за второто място във Висшата лига. "Червените дяволи" бяха унизени в собствения си дом "Олд Трафорд", след като последният в класирането Уест Бромич Албиън стигна до успех с 0:1 и направи Манчестър Сити шампион още днес.

Воденият от Жозе Моуриньо тим беше абсолютно безличен, а най-добрите положения в мача бяха за гостуващата селекция. На два пъти Давид Де Хеа трябваше да се намесва решаващо през първото полувреме, а най-доброто положение се откри пред Соломон Рондон малко преди кря на полувремето.

През второто полувреме домакините изобщо не промениха стила си на игра и показаха сериозно високомерие, което беше наказано точно в 73'. При центриране от корнер топката беше насочен към Доусън. Матич успя да играе с глава, но поднесе коженото кълбо на Джей Родригес, който се разписа от 2 метра - 0:1 за УБА.

Това беше първо поражение за Манчестър Юнайтед у дома от 2016 година от съперник, различен от градския Сити. И точно това поражение направи Манчестър Сити шампион на Висшата лига, след като разликата между двата отбора набъбна до 16 точки, 5 кръга преди края. За историческата титла на Сити четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички