Три чука в главата зашеметиха Манчестър Юнайтед и Моуриньо


Три чука в главата зашеметиха Манчестър Юнайтед и Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1040 0

Манчестър Юнайтед претърпя унизителна загуба в гостуването на Уест Хем в 7-ия кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи" бяха напердашени с 3:1 от "чуковете" в мач, в който показаха твърде малко блясък. Това бе трета загуба за английския гранд от началото на първенството и тъмните облаци над "Олд Трафорд" се сгъстиха.

Уест Хем откри още в 5' чрез Андерсон и покачи на 2:0 в 43' след автогол на Линдельоф. В 71' Юнайтед се върна в мача чрез Рашфорд, но гол на Арнаутович в 74' прекърши надеждите им да избегнат загубата.

Домакините натиснаха още от първите минути и успяха да поведат още в 5'. Сабалета бе изведен зад гърба на Шоу, намери Андерсон в наказателното поле, а той технично с пета откри резултата в мача. "Червените дяволи" имаха възможност да изравнят в 23', след удар с глава на Лукаку, но белгиецът нацели гредата. Пропускът на гостите бе наказан от разигралите се "чукове" в края на първото полувреме - след изпълнение на корнер топката попадна на крака на Ярмоленко, който стреля и след досег с Линдельоф кълбото влетя в мрежата на тима от Манчестър.

След няколко замени и промяна в схемата Юнайтед успя да се върне в мача и да отбележи в 71'. Заслугата на това бе на Маркъс Рашфорд - младокът засече центриране от корнер и с удар с глезена прати топката във вратата на "чуковете". Преди това в 64' Фелайни бе на косъм от попадение след удар с глава, но Фабиански изби от самата голлиния.

Уест Хем сложи край на спора в днешния мач с трето попадение - в 74' Нобъл изведе Арнаутович със страхотен пас и австриецът не сгреши, останал сам срещу Де Хеа - 3:1. В класирането "червените дяволи" са на осма позиция с 10 точки, Уест Хем е на 12-о със 7 пункта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички