Треньорът на Кардиф: Ще ме принудят да пусна резервите срещу Сити


Треньорът на Кардиф: Ще ме принудят да пусна резервите срещу Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1459 0

Мениджърът на Кардиф Сити Нийл Уорнък заплаши да пусне резервния си състав в мача срещу Манчестър Сити в английското първенство. Вчера водещият битка за оцеляване в елита уелски тим стана жертва на несправедливост - бе победен от Челси след изравнителен гол, вкаран при явна засада. Освен това Кардиф не получи и дузпа.

Сега на тима на Уорнък му предстоят гостувания на преките конкуренти Бърнли и Брайтън, но преди това "лястовиците" играят срещу актуалния шампион на страната Манчестър Сити. Възмутеният от съдията Уорнък планира да жертва мача с "гражданите".

"Мисля, че можем да попречим на Манчестър Сити да бие с голям резултат и да не им позволим да ни вкарат много. Въпреки това, може да се наложи да играя с резервния отбор. Ще бъде интересно да видим какво мислят журналистите за това", заяви Уорнък, цитиран от "Liverpool Echo".

"Разстройват ни отново и отново и аз, вероятно, ще играя с резервите в сряда срещу Манчестър Сити, изпращайки 10-11 играчи в защита. В момента няма значение срещу кого играеш. Важното е само кой държи флагче и кой - свирка", допълни треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички