Трансферните спекулации около Ливърпул: Кого ще избере Юрген Клоп това лято?


Трансферните спекулации около Ливърпул: Кого ще избере Юрген Клоп това лято?
Снимка: Getty Images/Guliver

15490 0

Ливърпул завърши един от най-силните си сезони в последните години, спечелвайки Шампионска лига, но въпреки това "червените" не успяха да се преборят с тима на Манчестър Сити за трофея във Висшата лига. Сега мърсисайдци се готвят да предприемат следващата крачка, с която да триумфират в шампионата на Острова.

Резултатите на отбора през годината са показателни за качеството в тима на Юрген Клоп и едва ли могат да се очакват драстични промени през летния трансферен прозорец. Въпреки това "червените" вече бяха свързвани с трансфери на различни футболисти, а Sky Sports направи обзор на спекулациите около клуба.

Николас Пепе - 24-годишното крило на Лил е обект на интерес от страна на Ливърпул в последните седмици, а за това съобщи английският Daily Mirror, който посочва, че "червените" са фаворит за подписа на играча, който е желан и от тимовете на Байерн, Арсенал и Манчестър Юнайтед.

Бруно Фернандес - 24-годишният португалски полузащитник, играещ за Спортинг Лисабон, е изкъсо следен от три клуба - Манчестър Юнайтед, Тотнъм, както и Ливърпул, съобщи Record преди няколко дни.

Дони ван де Бек - Полузащитникът на Аякс изигра силен сезон, в който е впечатлил и мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Халфът би струвал на Ливърпул 49 млн. паунда, съобщи френското издание Le Parisien.

Макс Крузе - Договорът на нападателя на Вердер Бремен изтича през това лято, а Ливърпул вече е проявил желание да го привлече, съобщи Sunday Express в началото на месеца. Вчера обаче Daily Express съобщи, че Юрген Клоп не се интересува от Крузе, тъй като е доволен от изявите на Дивок Ориги, а и не иска да спира развитието на Райън Брюстър.

Адриен Рабио - Халфът пожела да напусне ПСЖ още през миналата година, а сега контрактът на Рабио с френския шампион изтече. Французинът е готов да отхвърли предложенията на Манчестър Юнайтед, за да се присъедини към Ливърпул със заплата от 170 хил. паунда седмично, твърди Daily Mail.

Муса Дембеле - Мърсисайдци са се отказали от Дембеле, след като Дивок Ориги впечатли с формата си в края на сезона (The Star).

Тимо Вернер - един от нападателите, които бяха често свързвани с трансфер на "Анфийлд". Ако той не поднови договора си с Ред Бул Лайпциг, най-вероятно ще бъде продаден през лятото, съобщи мениджърът на тима Юлиан Нагелсман.

Райън Фрейзър - В края на май вестник Sun информира, че Ливърпул следи ситуацията около футболиста на Борнемут, чийто контракт с "черешките" изтича след година.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички