Тотнъм се прицели в звезда от Ередивизи


Тотнъм се прицели в звезда от Ередивизи
Снимка: Gulliver/GettyImages

1113 0

Отборът на Тотнъм води преговори за подписа на крилото на ПСВ Айндховен Стивън Бергвайн. Клубът от Северен Лондон е на път да продаде Кристиан Ериксен за сумата от 20 милиона евро, като „шпорите“ считат Бергвайн за играч, който да увеличи опциите им в атака. 22-годишният играч предпочита да играе по лявото крило, но може да играе и като 10-ка.

Агентът на оценявания на 30 милиона евро играч е в Англия, за да потърси трансфер в Премиър лийг на своя клиент. Лестър също се интересуват от холандеца, който е твърде вероятно да бъде титуляр за Холандия по време на Евро 2020. Бергвайн беше трансферна цел на Севиля през миналото лято, но предпочете да остане в ПСВ и да подпише нов договор до 2023-та година. За момента няма официална договорка между холандския гранд и Спърс, но по всичко изглежда, че основите на трансфера са положени, тъй като Бергвайн бе оставен извън групата за мача срещу Твенте.

Тотнъм вече си осигури подписа на халфа Жедсон Фернандес от Бенфика, който идва под наем за 18 месеца. А ето как реагира Моуриньо на сагата около трансфера на Кристиан Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички