Тотнъм се отказа от халф на Барселона


Тотнъм се отказа от халф на Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2240 0

Отборът на Тотнъм прекрати интереса си към полузащитника на Барселона Андре Гомеш, съобщи Sky Sports. Португалският национал впечатли с изявите си през изминалия сезон с екипа на Евертън, където изигра 29 мача. Барселона, от своя страна, е склонен да се раздели с Гомеш, като е определила цена на 25-годишния играч между 25-35 млн. паунда.

Лондонският съперник на Тотнъм, Уест Хем, отправи оферта за услугите му на стойност 18 млн. паунда по-рано този месец, но тя бе отхвърлена от каталунския гранд. Според Sky Sports, „чуковете“ остават в битката за подписа на полузащитника и ще направят всичко по силите си, за да го привлекат на „Лондон Стейдиъм“.

Гомеш се присъедини към Барселона от Валенсия през юли 2016 и има оставащи две години от контракта си на „Ноу Камп“. Той изигра 78 мача за „блаугранас“ по време на двата си сезона в клуба, като им помогна да спечелят Ла Лига през 2018 и две последователни Купи на страната.

„Шпорите“ прекратиха интереса си към халфа на Барса само 24 часа, след като Sky Sports съобщи, че капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш ще откаже на Тотнъм. Лондончани отправиха три запитвания за халфа през миналото лято – най-голямото, от които, на стойност 25 млн. паунда, като Маурисио Почетино бе готов да поднови интереса си, ако Вила не бе успял да спечели промоция за Висшата лига. Но 23-годишният футболист, който е в клуба от Бирмингам от 6-годишна възраст, ще остане при мидландци и през следващия сезон, извеждайки ги с капитанската лента при завръщането им в топ нивото на английския футбол.

А защо Лорис Кариус е отказал поканата на Юрген Клоп да гледа финала между Ливърпул и Тотнъм - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички