"Тотнъм показаха как може да бъде победен Манчестър Сити"


"Тотнъм показаха как може да бъде победен Манчестър Сити"
Снимка: Getty Images/Guliver

8165 0

Легендата на английския футбол Джейми Карагър е на мнение, че Тотнъм са намерили път към това как да бъде победен шампионът Манчестър Сити. "Гражданите" са в серия от два поредни шампионски сезона, а през този са отново най-големия фаворит във Висшата лига.

"Това, което се видя в мача с Тотнъм е, че Манчестър Сити има своите слаби страни. Бих казал, че от части това са статичните положения. Отбори като Тотнъм се възползват от това. Това са случаите, в които изглежда сякаш имат "Ахилесова пета". Големият проблем на съперниците им обаче е въобще да стигнат до корнер, толкова са добри Манчестър Сити", сподели Карагър.

Именно второто попадение на "шпорите", което бе дело на Лукас Моура, дойде от корнер, при който бразилецът надскочи Кайл Уолкър. 

По време на дербито между Манчестър Сити и Тотнъм пък се стигна до сериозен спор в лагера на домакините. Серхио Агуеро негодува от факта, че Гуардиола го заменя, като единствено помощникът на испанеца Микел Артета успя да раздели двамата. Видео от случката вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички