След като Реал се отказа, Ериксен избира между други два европейски гранда


След като Реал се отказа, Ериксен избира между други два европейски гранда
Снимка: Getty Images/Guliver

5183 0

Футболистът на Тотнъм Кристиан Ериксен е решен да напусне "шпорите" и ще избира между два отбора - Манчестър Юнайтед или Ювентус. Датчанинът искаше трансфер в Реал Мадрид, но с привличането на Еден Азар шансът пропадна.

Според Mirror сега той е вариант за Юнайтед, ако на „Олд Трафорд" склонят да продадат Пол Погба на Реал. Известно е, че "червените дяволи" от доста време насам имат интерес към футболиста, а освен това той е готов също да помогне сделката да стане факт. С екипа на Юнайтед той няма да може да играе в Шампионска лига през следващия сезон, но е готов да жертва една година без елитен европейски футбол. От друга страна, Юве също проявява интерес към техничния атакуващ полузащитник, така че има още една опция пред него. 

„В момента се намирам на такъв етап от кариерата си, в който може би трябва да предприема ново предизвикателство. Дълбоко уважавам всичко, което ми случи в Тотнъм. Не искам да бъда негативен, но както казах искам да опитам нещо ново. Надявам се всичко да се изясни по време на лятото. Във футбола никога не знаеш, но такъв е планът. Зависи от Даниел Леви и другия клуб или ще седнем с ръководството, за да говорим за нов договор", заяви в началото на месеца Ериксен пред датския Ekstrabladet.

Вижте в този материал колко пари според слуховете предлагаха мадридчани за датчанина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички