Сър Алекс има една основателна причина да не харесва Пол Погба

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се намира във върхова форма под ръководството на Оле Гунар Солскяер. Това обаче не бе така до преди месец и нещо, когато определено страдаше при бившия мениджър на тима Жозе Моуриньо. Нищо, че именно португалецът привлече Погба отново в "червените дяволи".

През 2012 година легендарният сър Алекс Фъргюсън му позволи да напусне клуба и е имал доста основателна причина за това. Той е смятал френският национал за недостатъчно зрял. Мнение, което не е променил и до днес. Не е тайна, че сър Алекс Фъргюсън работи в тясна връзка с Оле Гунар Солскяер, но норвежецът изглежда, че е намерил правилния подход в комуникацията с Погба.

Погба вкара 1/3 от головете си в Англия в 9 мача при Солскяер

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да показва огромно израстване под ръководството на Оле Гунар Сослкяер. В днешния мач сре...

"Погба направеше един страхотен мач, един на средно ниво, а след това в един мач оставаше незабелязан. Затова и Фърги не му вярваше. Когато Погба пристигна, имаше 10-15 нови играчи на сцената, всички с голяма репутация. Никой нямаше съмнение за способностите на Погба, но се касаеше за неговата непоследователност. Това беше проблемът”, разказва историкът Тони Парк.

А на какво се дължи възходът в играта му - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!