Сър Алекс има една основателна причина да не харесва Пол Погба


Сър Алекс има една основателна причина да не харесва Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

3413 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се намира във върхова форма под ръководството на Оле Гунар Солскяер. Това обаче не бе така до преди месец и нещо, когато определено страдаше при бившия мениджър на тима Жозе Моуриньо. Нищо, че именно португалецът привлече Погба отново в "червените дяволи".

През 2012 година легендарният сър Алекс Фъргюсън му позволи да напусне клуба и е имал доста основателна причина за това. Той е смятал френският национал за недостатъчно зрял. Мнение, което не е променил и до днес. Не е тайна, че сър Алекс Фъргюсън работи в тясна връзка с Оле Гунар Солскяер, но норвежецът изглежда, че е намерил правилния подход в комуникацията с Погба.

"Погба направеше един страхотен мач, един на средно ниво, а след това в един мач оставаше незабелязан. Затова и Фърги не му вярваше. Когато Погба пристигна, имаше 10-15 нови играчи на сцената, всички с голяма репутация. Никой нямаше съмнение за способностите на Погба, но се касаеше за неговата непоследователност. Това беше проблемът”, разказва историкът Тони Парк.

А на какво се дължи възходът в играта му - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички