Стърлинг се съгласи на нов дългосрочен договор с Манчестър Сити


Стърлинг се съгласи на нов дългосрочен договор с Манчестър Сити
Снимка: Guliver/GettyImages

2573 0

Крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг ще подпише нов дългосрочен договор с клуба, който ще го задържи на "Етихад" в следващите пет години, съобщава Sky Sports.

Ръководството на "гражданите" дълго време преговаряше с английски национал, като медиите често пишеха за несъгласие между двете страни, но в крайна сметка се е стигнало до договорка и скоро Стърлинг официално ще подпише новия си контракт.

Сегашният договор на юношата на Ливърпул изтичаше през лятото на 2020-та година, но сега той ще се обвърже с шампионите на Англия поне до 2023-та година. 23-годишният футболист бе в страхотна форма за Сити през миналия сезон, когато отбеляза 23 гола във всички турнири и помогна на тима да спечели титлата в Англия с рекордните 100 точки в актива си.

Мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола на няколко пъти изтъкна, че е важно контрактът на Стърлинг да бъде подновен и сега това ще стане факт, като се очаква да бъде официализирано в следващите седмици. Мениджърът на тима наскоро посочи и своите фаворите за титлата в Англия - ето кои са те

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички