Солскяер разкри трансферните планове на Манчестър Юнайтед


Солскяер разкри трансферните планове на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

8461 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори пред клубната телевизия относно трансферните планове на отбора за идното лято. Норвежкият специалист подчерта, че новите попълнения в отбора трябва да отговарят на културата на "дяволите".

"Трябва да притежаваш специално отношение към клуба, за да станеш играч на Манчестър Юнайтед. Трябва да имаш необходимите качества, нашите фенове искат да наблюдават вълнуващи играчи. Разбира се, че искаме да действаме. Искаме да гледаме защитници, които се защитават така, сякаш за своя живот, това е най-важното нещо", заяви Солскяер.

"Опитахме да научим нашите играчи и деца да бъдат добри хора. От моя гледна точка най-добрите играчи винаги са били най-добрите и извън терена. Това винаги е било в нашата култура. Трябва да притежаваш тази работна етика и ние търсим точно такива футболисти на трансферния пазар", добави още норвежецът.

Междувременно Жозе Моуриньо продължи с острите си критики към Манчестър Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички