Солскяер разкри трансферните планове на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори пред клубната телевизия относно трансферните планове на отбора за идното лято. Норвежкият специалист подчерта, че новите попълнения в отбора трябва да отговарят на културата на "дяволите".

"Трябва да притежаваш специално отношение към клуба, за да станеш играч на Манчестър Юнайтед. Трябва да имаш необходимите качества, нашите фенове искат да наблюдават вълнуващи играчи. Разбира се, че искаме да действаме. Искаме да гледаме защитници, които се защитават така, сякаш за своя живот, това е най-важното нещо", заяви Солскяер.

Манчестър и "новият Фъргюсън" - следва продължение

Едва ли някой би оспорил коя треньорска фигура е най-влиятелната в историята на Висшата лига. Сър Алекс Фюргюсън остави зад себе си диря, която щ...

"Опитахме да научим нашите играчи и деца да бъдат добри хора. От моя гледна точка най-добрите играчи винаги са били най-добрите и извън терена. Това винаги е било в нашата култура. Трябва да притежаваш тази работна етика и ние търсим точно такива футболисти на трансферния пазар", добави още норвежецът.

Междувременно Жозе Моуриньо продължи с острите си критики към Манчестър Юнайтед (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!