Солскяер посочи целите пред Манчестър Юнайтед за следващия сезон


Солскяер посочи целите пред Манчестър Юнайтед за следващия сезон
Снимка: screenshot

2092 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер направи кратък обзор на сезона за "дяволите" и веднага насочи вниманието към идния сезон, в който целите ще бъдат далеч по-високи от 6-ото място в първенството. Норвежкият специалист подчерта, че не подхожда на тим от калибъра на Юнайтед да не играе в Шампионска лига, а за това клубът се нуждае от място в топ 4.

"Последните няколко месеца бяха изключително трудни за отбора, клуба, играчите. Единственото положително нещо е, че сезонът свърши. Ще се срещнем отново на 1 юли и ще се върнем там, където трябва да бъдем. Да стигнеш до лидерите отнема много време", заяви Солскяер.

"Целта за следващия сезон е да стигнем до топ 4. Също така играем в Лига Европа, Купата на ФА, Купата на лигата. Ще се опитаме да постигнем победа в тези турнири. Манчестър Юнайтед не може да остане в продължение на много години без трофеи", добави още норвежецът.

Междувременно се появиха информации, че два европейски гранда са готови да наддават за Ромелу Лукаку (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички