Солскяер обяви какво е нужно, за да остане в Юнайтед за постоянно


Солскяер обяви какво е нужно, за да остане в Юнайтед за постоянно
Снимка: Getty Images/Guliver

2091 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри от какво ще зависи да получи поста за постоянно. Норвежецът стана временен треньор на тима след уволнението на Жозе Моуриньо, като договорът му е до края на сезона.

Самият Солскяер има желание да остане за постоянно на "Олд Трафорд", но изпълнителният директор на "червените дяволи" Ед Удуърд усилено търси треньор за кампания 2019/20. Младият треньор посочи, че определящ за неговото бъдеще ще стане футболът, който отборът ще играе до края на настоящия сезон.

СОЛСКЯЕР С ПОСТИЖЕНИЕ В ЮНАЙТЕД, КОЕТО СА ДОСТИГАЛИ САМО БЪЗБИ И МОУРИНЬО

"Какво е необходимо, за да остана в клуба? Това лятото хората да говорят за начина, по който играе Манчестър Юнайтед. Този стил, по който играем сега, ни напомня за отбора на сър Алекс. Той ни напомня за успешните времена. Всичко трябва да започва с това как играеш, защото резултатите не могат да бъдат контролирани. Можеш да контролираш своето отношение към играта и своя стил на игра", сподели норвежецът, цитиран от Evening Standard.

"Разбира се, трофеите също са важни. Би било страхотно да достигнем до финала на ФА Къп или да спечелим някакъв трофей. Нека да видим през май ще бъда ли успешен, или не", каза още той.

Солскяер започна с чудесно постижение на "Олд Трафорд". Вижте какво е то в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички