Солскяер обяви какви трансфери ще прави Юнайтед през зимата


Солскяер обяви какви трансфери ще прави Юнайтед през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

4963 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че има вероятност клубът му да вземе играчи под наем по време на зимния трансферен прозорец. Той заяви, че трудно клубът ще вземе играч за дългосрочно подсилване на тима по средата на сезона.

"В какъв размер ще бъде бюджетът на клуба? Не се касае за конкретна сума. Ние купуваме тези, които могат да ни помогнат в дългосрочен план, а не за три или четири месеца. Дали ще бъдат достъпни такива футболисти през зимата? Вероятно не, тъй като не всички клубове са готови да продават футболисти през януари", заяви наставникът на "червените дяволи" за официалния сайт на клуба.

"Възможно е Манчестър Юнайтед да вземе един или двама играчи под наем, но работата не е в парите, ние просто искаме да помогнем на тима. Ще видим какви варианти ще имаме", допълни норвежецът. А коя изгряваща звезда изглежда ще премине в клуба през лятото вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички