Ясен знак, че сензацията Холанд вече е избрал новия си отбор


Ясен знак, че сензацията Холанд вече е избрал новия си отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

5345 0

19-годишният норвежец спечели вниманието на всички от началото на сезона, след като до момента има 16 гола в 18 мача за австрийския тим, включително и седем гола в Шампионска лига, като той се е разписал в първите си четири мача в престижната надпревара. Силните изяви на нападателя доведоха до трансферни слухове, свързващи го с почти всички европейски грандове, но в последните седмици най-усилено се говори за Манчестър Юнайтед, където мениджър е неговият сънародник Оле Гунар Солскяр, който вече е бил треньор на Холанд в Мьолде.

Според пресата във Великобритания "червените дяволи" вече работят по трансфера, като бащата на Холанд, който е бивш футболист на Манчестър Сити, е посетил базата на Юнайтед в Карингтън. Все още не е ясно обаче дали рекордьорът по титли в Англия ще се опита да привлече Холанд през януарския трансферен прозорец или ще остави офанзивата си за лятото.

Според последните слухове, английският гранд може да прати оферта и за футболна суперзвезда . Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички