Солскяер обясни защо не се ядосва по време на мач


Солскяер обясни защо не се ядосва по време на мач
Снимка: Getty Images/Guliver

7517 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обясни защо не се ядосва по време на мач, като защити начина си на менажиране. Норвежецът бе критикуван от бившия нападател на клуба Робин ван Перси, който каза, че Солскяер трябва да показва повече гняв по време на някои ситуации. Коментарът бе направен след загубата на Манчестър Юнайтед с 0:2 срещу Арсенал в сряда.

Вчера „червените дяволи“ направиха нулево равенство срещу Уулвърхемптън в мач от 3-тия кръг на ФА Къп. След срещата Солскяер коментира подхода си на менажиране. „Има различни начини да мотивираш и вдъхновиш играчите и аз не мисля, че ако ги уплашиш, те ще играят по-добре. Вече сме в 2020-та. Харесвам моето държание, моят характер и моите ценности. Заставам зад тях. Работя по-близо с играчите, диалогът е добър. Има много хора, които не знаят какво става зад вратата в съблекалнята. Понякога трябва да си суров, понякога трябва да ги потупваш по рамото“ каза норвежкият специалист.

Във вчерашния двубой Манчестър Юнайтед не успя да отправи нито един точен удар към вратата на противника за пръв път от януари 2015г., когато „червените дяволи“ играха със Саутхемптън във Висшата лига. А ето какво каза Солскяер по адрес на критиките към клуба от Мино Райола.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички