Солскяер обясни за изненадващото включване на Фил Джоунс вчера


Солскяер обясни за изненадващото включване на Фил Джоунс вчера
Снимка: Getty Images/Gulliver

2135 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира вчерашното равенство на тима при гостуването на Шефилд Юнайтед. Гостуването на „Брамъл Лейн“ се оказа сериозен тест за „червените дяволи“. Играчите на Солскяер губеха в резултата с 0:2 до 72-рата минута на мача, а след това осъществиха пълен обрат само в рамките на 7 минути. В крайна сметка обаче домакините изравниха резултата в самия край на срещата. 

Норвежкият мениджър коментира изненадващото си решение да включи Фил Джоунс в стартовия състав за мача. Английският бранител стартира за първи път в Премиър лийг през този сезон, но бе заменен още в началото на втората част. „Фил тренира добре.Той има опит да играе както в халфовата линия, така и в защита. Когато показва подобрение по време на тренировка, е редно да получи шанс. Маркос (Рохо) е контузен, Аксел (Туанзебе) не беше готов да се включи, така че беше лесен избор“ коментира Солскяер.

Равенството срещу „остриетата“ не помогна особено на Манчестър Юнайтед, които продължават да са на 9-то място в класирането във Висшата лига със 17 точки. Програмата за „червените дяволи“ също не е особено благоприятна, след като в следващите три кръга те първо приемат Астън Вила, а след това имат последователни срещи с Тотнъм и Манчестър Сити. А ето какви са транферните цели на Солскяер през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички