Солскяер: През зимата Юнайтед ще привлече нападател


Солскяер: През зимата Юнайтед ще привлече нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

2525 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че привличането на нападател ще бъде приоритетна задача за неговия клуб през януари. Това лято "червените дяволи" се разделиха с Ромелу Лукаку и Алексис Санчес, без да им бъдат намерени заместници. В резултат на това Юнайтед започна новия сезон с тройката нападатели Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд.

"Въпреки всичко, за Лукаку това бе точния момент да си тръгне. Той не искаше да остава тук и какъв смисъл има да задържаме играч, който не иска да играе за Юнайтед? Нашите нови попълнения в атаката трябва да бъдат точните. Такива не успяхме да намерим през лятото. Да каним футболисти, в които не сме уверени на 100% - в това няма смисъл. Когато каниш играчи, трябва да бъдеш убеден, че те са правилните и ще останат тук дълго", заяви Солскяр.

Според медиите в Англия, сред трансферните цели на Манчестър Юнайтед са Марио Манджукич от Ювентус и Муса Дембеле от Лион. А какъв съвет относно Солскяер даде Димитър Бербатов на клубното ръководство вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички