Солскяер: Не мога да повярвам, че през 2019 година говорим за расизъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер е останал крайно разочарован от расистките нападки, отправени към халфа на тима Пол Погба след пропуснатата дузпа в мача с Уулвърхемптън в понеделник.

"Пол е добре, той е силен характер и тези неща го правят още по-силен. Не мога да повярвам, че през 2019-та година говорим за расизъм. Хората приемат фалшива идентичност в социалните мрежи. Има толкова много Оле Гунар Солскяер в социалните мрежи и аз знам, че те не са мен. Ръководителите трябва да направят нещо за тези хора, които разпространяват омраза. Честно казано ми е мъчно за тях, явно имат сериозни проблеми, за да се държат така", коментира Солскяер на днешната си пресконференция.

Представители на Ман Юнайтед и Twitter ще имат среща заради расистките обиди към Погба

Представители на Манчестър Юнайтед и Twitter ще се срещнат в следващите няколко седмици, за да обсъдят расистките обиди, насочени към Пол Погба с...

Норвежецът разкри, че отново ще даде шанс на Погба да изпълнява дузпи, въпреки този пропуск. "Сигурен съм, че пак ще видите Погба да вкарва дузпа за Манчестър Юнайтед. Продължаваме да тренираме дузпи и Маркъс (Рашфорд) и Пол продължават да са нашите изпълнители. Между тях няма никакъв спор по този въпрос", допълни Солскяер.

Междувременно Манчестър Юнайтед предложи нов договор на контузен защитник (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!