Смешната оферта на Арсенал за "горещо" име в Италия беше отхвърлена

Ръководството на Арсенал получи категоричен отказ от страна на колегите си от Рома за изгряващата звезда на "вълците" Чингиз Юндер. Според "Tuttomercato", "артилеристите" са изпратили предложение на стойност 32 милиона евро, а откъзът на италианския клуб е бил почти мигновен.

"Вълците" имат сериозни планове за Юндер, който вече има 5 гола и 5 асиситенции в 19 двубоя през настоящия сезон. Развитието му върви във възходяща линия и вече има много отбори, които следят изявите му изкъсо. Това е и причината за бързата оферта на Арсенал, но тя беше отхвърлена.

Гендузи споделя защо отхвърля офертата на ПСЖ, за да отиде в Арсенал

През лятото Арсенал брои 7 милиона паунда, за да вземе младия Матео Гендузи от Лориан. Той бе и един от първите играчи, за които Унай Емери насто...

На този етап Рома няма намерение да продава Юндер, след като само преди година и половина пусна Мохамед Салах в Ливърпул срещу "едва" 38 милиона евро. Минималната сума, която в Рим очакват за турския национал, е 50 милиона евро. Междувременно в Англия са сигурни, че интересът на Арсенал към играч с качествата на Юндер е свидетелство, че една от звездите на лондончани ще напусне скоро - коя е тя вижте тук!

Още по темата

Please select answer!