След шест поредни гафа Сити най-накрая бие


След шест поредни гафа Сити най-накрая бие
Снимка: Getty Images/Gulliver

830 0

След шест поредни мача без победа от всички турнири Манчестър Сити най-накрая стигна до успех - 4:0 на гости на Уест Бромич Албиън. "Гражданите" се справиха със задачата да прекратят негативната тендеция, като Серхио Агуеро се разписа на два пъти в 19-ата и 28-ата минута.

В 79-ата минута Илкай Гюндоган се възползва от подаване на Агуеро и увеличи аванса на 0:3 в полза на Сити. Пак бившият халф на Борусия (Дортмунд) се оказа на правилното място в 90-ата минута, за да завърши с голов изстрел атака на своя тим - 0:4.

ЖИРУ ВДЪХНОВИ АРСЕНАЛ ЗА РАЗГРОМ

Агуеро вече има седем попадения от началото на сезона и прекрати собствената си голова суша, с което и се завърна начело на класирането при голмайсторите (7 гола има и Диего Коста).

Любопитното е, че Агуеро се е разписвал шест пъти в три от последните си девет мача във Висшата лига. В кариерата си пък Агуеро вече има 32 случая, в които вкарва повече от веднъж в един мач, а от тези 32 случая девет са хеттрикове.

Манчестър Сити запазва първото място с актив от 23 точки, колкото има и Арсенал, който по-рано спечели с 4:1 визитата си на Съндърланд. УБА е 15-ти с 10.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички