Sky Sports съсипаха Манчестър Юнайтед с комбинираните 11 на "червените дяволи" и Ливърпул


Sky Sports съсипаха Манчестър Юнайтед с комбинираните 11 на "червените дяволи" и Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

7591 0

Въпреки че в понеделник вечер е битката България - Англия, на Острова основна тема вече е предстоящият сблъсък №1 в английската Висша лига между Манчестър Юнайтед и Ливърпул. И още в първия ден на седмицата се стигна до "мини скандал", поне ако се допитаме до феновете на "червените дяволи", а поводът е комбинираният стартов състав на анализатора на Sky Sports - Дани Милс. 

Бившият полузащитник, който изкара най-силните си години в Лийдс Юнайтед и градския съперник на 20-кратния шампион - Манчестър Сити, представи своята версия на най-добри 11 титуляри, като може да избере всеки един от футболистите, които са под ръководството на Оле Гунар Солскяер и Юрген Клоп. И Милс не избра нито един от играчите на Юнайтед, въпреки нелошото начало на Хари Магуайър на "Олд Трафорд", силните изяви на Скот Мактоминей, вратар №1 на Испания Давид Де Хеа и най-скъпата покупка в историята на Висшата лига в лицето на Пол Погба. 

Нито един от тях не фигурира в избраниците на анализатора на британската медия, който е заложил изцяло на титулярните 11 на германския специалист, който залага почти изцяло на тях, когато те са здрави. Дори сред феновете на Ливърпул в социалните мрежи тръгна шегата, че единствената възможност за промяна в представения от Дани Милс състав е включването на Джеймс Милнър вместо Джордан Хендерсън. 

Това е поредният удар по егото на спящия дълбок сън футболен гранд. Пол Погба няма да може да играе срещу Ливърпул, стана ясно, че Клоп е отказал да премине на "Олд Трафорд" заради сравнението на Ед Уудуърд, че клубът е като "Дисниленд", а само преди няколко дни легендарен английски мениджър предсказа изпадане на Манчестър Юнайтед (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички