Sky Sports: Ювентус подготвя оферта за халф на Арсенал


Sky Sports: Ювентус подготвя оферта за халф на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

2274 0

Ръководството на Ювентус подготвя оферта за полузащитника на Арсенал Арън Рамзи, твърди английската телевизия "Sky Sports". Италианският шампион има намерението да подсили средната линия на отбора си, като привлече още един халф от Острова.

Припомняме, че в началото на сезона в Торино пристигна бившият полузащитник на Ливърпул Емре Джан, който играе важна роля в тима на Масимилиано Алегри. Германецът премина в състава на "бианконерите" със свободен трансфер, а ситуацията с Рамзи не е много по-различна.

Договорът на уелския национал с "артилеристите" изтича през лятото, което на практика означава, че той ще може да преговаря с други отбори още с отварянето на зимния трансферен прозорец след седмица. Напълно вероятно е Рамзи да премине при "зебрите" със свободен трансфер, както стана и с Емре Джан.

Интерес към Рамзи се появи и от страна на немския шампион Байерн Мюнхен. По-рано през сезона се появиха информации, че Ливърпул и Манчестър Юнайтед също желаят полузащитника на прекия си конкурент във Висшата лига.

Междувременно стана ясно, че голмайсторът на "топчиите" Пиер-Емерик Аубамеянг е задминал по голове легендарния Тиери Анри. Статистика и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички