Ситуацията в Ливърпул: Загубят ли титлата, губят и Салах!


Ситуацията в Ливърпул: Загубят ли титлата, губят и Салах!
Снимка: Getty Images/Guliver

5294 0

Отборът на Ливърпул направи страхотен старт на сезона и в рамките на първите 20 мача, те допуснаха да загубят само 6 точки. След Нова Година обаче нещата се промениха и момчетата на Юрген Клоп допсунаха една загуба и две равенства в пет поредни срещи и преднината им пред Манчестър Сити вече е само три точки.

Бившата звезда на тима Емил Хески, който игра на "Анфийлд" между 2000 и 2004 година и записа над 150 срещи с екипа на мърсисайдци, е притеснен за това дали ръководството ще успее да задържи голямата звезда на тима Мохамед Салах. През тази кампания той отново е голмайстор №1 за отбора воден от Юрген Клоп. След като в дебютната си кампания заби 44 попадения за 18-кратните шампиони, сега египетската звезда има на сметката си нови 19 попадения, 16 от които са във Висшата лига. Хески обаче смята, че ако Ливърпул не стигне до титлата на Острова, това може да доведе до изходящ трансфер.

"Винаги има риск за това един играч да поиска да си тръгне, особено ако не успее да спечели ценно отличие в продължение на няколко сезона", казва бившият нападател пред "Daily Express".

КОНТУЗИИ НА САЛАХ И ВАН ДАЙК СЛАГАТ КРАЙ НА ШАНСОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ ЗА ТИТЛА

Още от миналата зима се заговори за сериозен интерес към Мохамед Салах от грандовете в Испания Реал Мадрид и Барселона. Към момента острието на "червените" има договор до края на сезон 2022/2023.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички