Брендън Роджърс със съвет към Юрген Клоп и неговия Ливърпул


Брендън Роджърс със съвет към Юрген Клоп и неговия Ливърпул

3149 0

Настоящият мениджър на шотландския Селтик Брендън Роджърс коментира случващото се в английската Висша лига и играта на Ливърпул, който има пет точки аванс на върха в таблицата. Именно шотландецът бе последният треньор, който бе близко до титла с "червените" през сезон 2013/2014.

Тогава мърсисайдци бях в отлична позиция да спечели чаканата титла, като три мача преди края на първенството те изпуснаха водачеството си. Добре помненото подхлъзване на капитана Стивън Джерард помогна на Челси да спечели и да "подари" титлата на Манчестър Сити.

"Спечелиха точка срещу Лестър, която е добре дошла за тима. До края обаче има 14 мача и това е много време. Когато останат 10 мача, динамиката се променя, при оставащи 5 мача също. Най-важното е да опиташ да останеш спокоен и да се фокусираш върху това да играеш добре. Ако успееш, може да имаш шанс за титлата. Като погледна назад във времето и се сетя за 2014 година, ние имахме 14 оставащи мача, от които спечелихме 12, загубихме веднъж и веднъж завършихме наравно, а накрая загубихме титлата. За Ливърпул ще бъде трудно", сподели Роджърс.

ПРОДЪЛЖАВАТ НЕВОЛИТЕ ЗА ЛИВЪРПУЛ В ЗАЩИТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички