Селекционерът на Англия защити Рууни от нападките: Не знам какво очакват от него


Селекционерът на Англия защити Рууни от нападките: Не знам какво очакват от него

1295 0

Временният селекционер на Англия Гарет Саутгейт защити Уейн Рууни от освиркванията на част от феновете по време на вчерашния двубоя от световните квалификации.

Англичаните победиха Малта с 2:0 на „Уембли” след голове на Деле Али и Даниел Стъридж, но се отчетоха с пропуски, като след един подобен на Рууни в края се чуха и освирквания.

ВИДЕО: Малтийски анонимник се подигра като никога с Уейн Рууни

„Невероятно е как всички са се втренчили в Рууни през последните дни. Следят всяко негото действие и напрежението върху него е огромно.

Критиките са големи, често несправедливи, но въпреки това той играе с гордост и води националния тим достойно” заяви Саутгейт, цитиран от "ESPN"

Англия разхищава положения в първия мач на новия селекционер

„През годините подобно нещо се случваше с Тери, Лампард и Ашли Коул, но те не се отказаха и останаха в отбора, поемайки отговорност и това се вижда от изиграните им мачове. Други обаче не се справиха в такива моменти и се отказаха от отбора, когато ставаше трудно” добави той.

„Тези момчета, които останаха го направиха, защото искаха да играят за Англия отново и отново и бяха готови да сложат главата си на дръвника.

Мисля, че Уейн също е в тази категория. Затова не мога да разбера освиркванията и нямам никаква идея какво всъщност очакват от него” каза още Саутгейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички