Рууни ще съживи кариерата си, но в друг английски колос


Рууни ще съживи кариерата си, но в друг английски колос
Снимка: Guliver/Getty Images

6533 0

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап е убеден, че мястото на Уейн Рууни е в топ отбор от Англия, където да води нападението на тима. Подвизаващият се като анализатор футболен тактик е убеден, че английският национал не е приключил с големия футбол, но има нужда да играе в нападение.

"Формата му пострада сериозно и се надявам да се възроди на "Олд Трафорд", но ако това не се случи, ще е чудесно за него да смени отбора. На различно ниво Пол Мърсън се трансформира тотално в Портсмут, когато дойде през 2002 година. Свеж старт може да е точното лекарство за формата на Рууни", написа Хари Реднап в колонката си за "Evening Standard".

ПРИЧИНАТА БОЛТ ДА Е ОТ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД Е БИВШ АС НА КЛУБА

"Има играчи, които просто имат нужда от ново предизвикателство. Мисля, че Рууни ще успее в друг тим. Рууни би бил отлично попълнения за 2-3 години и със сигурност ще донесе положителна промяна във всеки клуб във Висшата лига.

Рууни е играч, който може да наклони везните в състезанието за топ 4. Бих го взел в Арсенал или Челси - и двата отбора биха му паснали. Но единствено като нападател - халфовата линия не е неговото място. Поне не и в момента", допълни Реднап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички