СНИМКА: Разкриха глобите, които играчите на Челси плащат

В английските медии бе разпространен списъкът с правила за футболистите на Челси. На разпространената снимка се виждат различни правила и размерът на санкциите при евентуално нарушение, като има някои доста внушителни.

Най-голямата глоба в списъка е за закъснение за тренировка, като санкцията е 20 000 паунда. Играчите са задължени да предупредят клуба, ако пропускат тренировъчно занятие, заради болест или контузия. Ако не го сторят навреме, то глобата е 10 000 паунда.

Шеста поредна победа качи Челси временно на второто място в Премиър лийг

Челси постигна 6-та поредна победа във Висшата лига, надделявайки над Кристъл Палас с 2:0. Попаденията за „сините“ вкараха Тами Ейбра...

Има и глоби за ползване на телефона по време на среща. Ако той звънне по време на двубой, то той дължи 1 000 паунда на клуба. Същата е глобата и за закъснения за тренировките във фитнеса, и когато не си с облеклото на клуба при гостуванията на отбора и в деня на мачовете. 5 000 паунда е глобата за отсъствие от събрания и благотворителни инициативи. Съществуват глоби и за формата на играчите и тяхното тегло.

А какво постижение записа младият Тами Ейбрахам - вижте в този материал.

 

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!