Флорентино Перес "замества" Роналдо с голмайстор от най-висша класа


Флорентино Перес "замества" Роналдо с голмайстор от най-висша класа
Снимка: Gulliver/GettyImages

14791 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес изглежда, че най-после се е спрял на подходящ нападател, който да запълни оставената дупка в атаката на "белите" след напускането на Кристиано Роналдо през лятото на 2018-а. Босът на "Кралския" клуб иска на всяка цена да привлече звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, твърдят медиите в Испания.

20-годишният Мбапе, който изуми през миналия сезон с огромния брой отбелязани попадения, продължава да бележи, а и да асистира за ПСЖ, като до момента има шест гола и четири асистенции в рамките на само осем мача. Тази впечатляваща статистика е провокирала Перес да направи всичко по силите си да го доведе на "Сантяго Бернабеу" през идното лято.

По-рано през седмицата Мбапе отбеляза хеттрик в Шампионска лига срещу Брюж, а силното представяне на световния шампион с Франция е накарало Перес да разпрати съобщение до неговите колеги в ръководството на Реал, в което възхвалява младия голмайстор. Перес е убеден, че Мбапе може да се окаже точният футболист, който да замени Роналдо и да върне мощта в атаката на "белия балет".

Междувременно играчите на Реал Мадрид правят всичко по силите си, за да избегнат връщането на Жозе Моуриньо в отбора (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички