Разминаване в трансферната сума бави договорката за желан от Манчестър Юнайтед


Разминаване в трансферната сума бави договорката за желан от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2637 0

Въпреки че се считаше за сигурен, трансферът на офанзивния халф на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш в Манчестър Юнайтед остава под въпрос. А причината е, че между двете страни има сериозно разминаване относно трансферната сума, съобщава Sky Sports.

Вчера се появиха информации, че Фернандеш е изразил желанието си да премине на "Олд Трафорд" пред ръководството на Спортинг, но португалският клуб настоява да получи около 70 милиона евро за своя футболист, като в тази сума влиза преминаването на централния защитник на Юнайтед Маркос Рохо на "Жозе Алваладе". Босовете на английския тим обаче считат, че това е твърде висока цена за 25-годишния полузащитник, макар и да са готови да се разделят с аржентинския бранител.

Това означава, че за момента трансферът не е близо до финализиране, като е възможно преговорите между двете страни да се проточат до края на месеца. Мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр държи да получи нов играч за позицията на офанзивен халф, където Джеси Лингард, Андреас Перейра и Хуан Мата се представят неубедително, а според Sky Фернандеш е единственият вариант, който от Юнайтед разглеждат, така че е възможно в крайна сметка ръководството на английския клуб да се съгласи на условията на Спортинг. А кой играч от Серия А е спряган за трансфер при "червените дяволи" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички