Ясно е дали Пол Погба остава в Манчестър Юнайтед


Ясно е дали Пол Погба остава в Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1877 0

След като Манчестър Юнайтед се раздели с Жозе Моуриньо, то изглецда, че и страстите в съблекалнята на отбора се успокоиха. "Червените дяволи" не планират да продава Пол Погба нито през януари, нито следващото лято.

Ще разчитат на полузащитника като ключова фигура в плановете за бъдещето, съобщи The Telegraph. Бившият мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо постоянно критикуваше французина, лиши го от капитанската лента и дори го сравни с "вирус". По тази причина Погба е бил сериозно настроен да напусне "Олд Трафорд".

През последната седмица обаче ситуацията се промени коренно и след уволнението на Моуриньо и замяната му с Оле Гунар Солскяр 25-годишният не само бе върнат в стартовия състав, но стана лидер на отбора. Погба се отблагодари на Солскяр с две асистенции срещу Кардиф и два гола срещу Хъдърсфийлд. Той вече не мисли за напускане, а в клуба са твърдо решени да го задържат. До края на договора му остават две години, което означава, че наближава момента, в който полузащитникът ще бъде поканен на преговори за продължаване на сътрудничеството.

От Юнайтед обаче мислят и как да подсилят отбора, като вече дори са изпратили и оферти за свои трансферни цели. Една от тях е била за играч на Ювентус и е категорично отхвърлена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички