Потвърдено: Манчестър Юнайтед на крачка от изненадващ трети нов трансфер


Потвърдено: Манчестър Юнайтед на крачка от изненадващ трети нов трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

13455 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е на прага да сключи трети трансфер през това лято, съобщава британското издание "The Sun", позовавайки се на "RMC Sport". Английският гранд е стигнал до споразумение за 16-годишния Ханибал Меджбри, който бе свързван с "дяволите" още през месец май.

Според информациите, "червените" ще заплатят 9 милиона паунда на Монако за услугите на младия талант. Една от основните причини за напускането на Меджбри е неговото семейство и желанието им техният син да напусне тима на Монако.

Семейството на Меджбри е пожелало да прекъсне контракта на сина им, който е до 2021 година, но за тази цел следва да се заплати обезщетение. Интерес към футболиста проявяваха и Байерн Мюнхен, Ливърпул и Олимпик Лион. Трансферът му обаче изглежда, че ще бъде в посока Манчестър, където, според информациите, "дяволите" вече са приели да заплатят исканата сума. 

Така Меджбри ще се превърне в третата нова придобивка на Манчестър Юнайтед след Даниел Джеймс и Арън Уан-Бисака. А какво е казал Кристиано Роналдо относно възможността Ювентус да привлече Ромелу Лукаку - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички